Aktualiteter

Massiv interesse for Høgvoll!

Eiendomsdrift er invitert til seminar om bygg i tre, for å snakke om Høgvoll. Under den store klimadebatten, finner vi blant annet FN bærekraftsmål om klimanøytralitet innen 2030. Hvordan og hvor stor effekt kan utbyggere ha på klimakrisen?

Les mer
Fra skolelei til dobbel-ingeniør!

Hvordan endte en skolelei tiendeklassing opp som byggingeniør, elektroingeniør, kanskje Norges yngste byggmester og den som bygde opp Eiendomsdrift? I dag leder den samme mannen an i utviklingen av smarte og miljøvennlige bygg, men hvem er han?

Les mer
FRA BUTIKKJOBB TIL TØMRER-BEDRIFT

Sirén Marie Rude Halvorsen, fra matbutikk til tømrer-faget. Jobbet i matbutikk i over 10 år, de fire siste var hun assisterende butikksjef på Meny. Bare 0,3% av fellesforbundets bygg-medlemmer i Telemark er kvinner.

Les mer
KOMMUNENS NYOPPUSSEDE STORSTUE

Det drar seg til i det nye kommunehuset, dato for ferdigstillelse nærmer seg. 16.desember skal kommunestyret innvie den nye, flotte kommunestyresalen, det er full aktivitet i alle rom nå på tampen. Det hersker likevel en rolig stemning i det store bygget.

Les mer
Levert ny flott brannstasjon på Ulefoss!

Endelig har Nome kommune fått ny brannstasjon på Ulefoss! Eiendomsdrift hadde totalentreprise og prosjektet ble ledet av vår prosjektleder Helge Olav Hellstad, som sammen med våre folk og underleverandører leverte et godt stykke arbeid til kommunen. 

Les mer
Nå blir det 4 nye flyktningboliger i Lunde!

Vi har tenkt på hver minste detalj, både bruk og plassering av gulvbelegg, kledning, oppvaskbenk i stål og andre løsninger for å oppnå lengre levetid og mindre vedlikehold på boligene.

Les mer