Fjellerud bygg

Gode håndverkere med lang erfaring i faget!

Fjellerud Bygg er et byggmesterfirma med fokus på kvalitet og ansvarlighet for det vi utfører. Vi har fokus på gode håndverkere som har erfaring og som kan sitt fag. Sett gjerne bort hele byggeprosjektet til oss og la oss styre alle entreprenører under byggeprosessen, det sparer både deg som kunde og alle involverte for tid og krefter. Vi tror på god planlegging og ønsker å bli involvert på et tidlig stadium.
Våre mål og visjoner er fornøyde arbeidere og kunder. Klarer man det, vil en kunne utvikle en stabil kundekrets å få forutsigbare og gode oppdrag fra fornøyde referanser.

Fjellerud Bygg er et firma med lange tradisjoner som har blitt drevet av Helge Lars Fjellerud i nærmere 40 år. Vi er stolte av å være en del av Eiendomsdrift, et solid firma hvor vi sammen nå har samlet noen av de beste folkene i bransjen! Samtidig skal videreføre og videreutvikle Fjellerud bygg som en selvstendig avdeling.   

 

Fjellerud Bygg har flere prosjekter å vise til, blant annet har vi stått for utførelsen av flotte Gvepseborg Café & Restaurant, som er et nasjonalmonument på Rjukan i Telemark!

 

Helge Lars Fjellerud
Bygmester, og avdelingsleder